Jouw eerste afspraak bij ons


Dit zijn de drie stappen die we doorlopen bij een eerste afspraak

1. We willen precies weten wat je klacht is

Hier komen we alleen achter door goed naar je te luisteren. We stellen veel vragen en verrichten daarnaast lichamelijk onderzoek.

2. We willen weten wat een klacht voor jou betekent

Wat je klacht ook is, het heeft altijd impact op je leven. Hoe en wat precies dat is natuurlijk afhankelijk van hoe je leeft en/of werkt. Gemeenschappelijk is wel dat je de pijn het liefst zo snel mogelijk ziet verdwijnen. Wij stellen doelen op die passen bij jouw mogelijkheden en wensen.

3. We willen aan de slag met je herstel

Direct bij het eerste consult vertellen we wat er met je aan de hand is en wat we kunnen doen qua herstel. Meestal starten we ook direct met de behandeling. Heb je teveel pijn of last? We kunnen ook starten met dry needling of deep tissue massage.

Wacht niet te lang met het boeken van een afspraak

Veel mensen wachten met het maken van een afspraak. Ze kijken het liever nog even aan. Begrijpelijk, maar zeker niet handig. Erger voorkomen doe je niet alleen door rust te nemen, maar ook intensief te werken aan je herstel. Daarmee voorkom je erger.

Wij raden je aan zo snel mogelijk langs te komen bij Fysiotherapeut Hilversum. Als je nu belt, kun je snel terecht en ook direct beginnen aan je herstel. Regel daarom meteen jouw eerste afspraak in onze praktijk!