Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Nadat mijn zoon was geopereerd aan zijn knie, moest hij rustig aan weer kracht opbouwen. Ik ben blij dat ik dat hier heb gedaan, waar de begeleiding deskundig is en de training stevig maar met beleid. Alles is nu piekfijn in orde, volgende week gaat hij weer schaatsen!

Tirza

‘Snel zonder te forceren,’ woorden naar mijn hart. Ik train B1 hier op de hockeyclub en wil eigenlijk geen training missen. Maar die verstuikte enkel hakte er wel in. Natuurlijk kan ik zelf een hoop doen. Ik weet hoe je moet trainen, ik ken de enkel vrij goed. Maar toch, wat ze hier op de praktijk kunnen, dat kun je zelf niet. Naast anatomische kennis, weten ze de behandeling aan te passen aan je wensen. Knap werk, ik zal jullie zeker aanbevelen.

Dennis

Ik ben heel goed geholpen. Wat was er aan de hand: een half jaar geleden maakte ik een onhandig valletje. Niks spectaculairs, ik verstapte me toen ik de supermarkt inliep en landde op de grond. Toen ik op wilde staan voelde ik dat er iets helemaal niet goed was. Afijn, ik had mijn heup beschadigd, maar erger dan dat, ik had osteoporose. Omdat ik een actief leven leefde en dat graag zo wilde houden, zocht ik de fysio op voor steun: spierversterking en coördinatie. Samen met mijn fysio houdt ik nu mijn lichaam op peil zodat ik lekker kan blijven doen wat ik doe. Ik waardeer het vakmanschap, de kennis, het leuke contact en de gedegen, bewuste manier waarop we oefenen en trainen.

Ehud

Uitleg, uitleg, uitleg. Ik ben enthousiast over de kennis van jullie fysio’s én hoe goed ze die kunnen delen. Ik bedoel: toen ik wist welk type weefsel beschadigd was en hoe het herstel verloopt, kon ik veel gerichter helpen bij het herstel. En ik was niet teleurgesteld als het even niet zo snel ging als ik zou willen.

Maarten

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Ik zag op tegen de massages. Ik bedoel: ik ben er gewoon niet van. En nog steeds niet, maar toen ik binnen twee keer weer gewoon recht kon zitten op mijn werk… ja, dan weet je waar je het voor doet.

Bo

Dry-needling: geweldig. Ik kende het helemaal niet, maar tjonge wat een resultaat. En zo snel!

Ebruh

Wat voor mij belangrijk is: een fysiotherapeut die de tijd neemt en echt luistert!

Joke

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!