headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Met wat voor soort klachten ga je naar de fysiotherapeut?

Bij fysiotherapie draait alles om een beweging. Een fysiotherapeut weet daarom alles van beweging. Je kunt bij bewegen diverse pijnklachten ervaren en ze komen overal in je lichaam voor. Waar je ook pijn ervaart bij het bewegen, maak een afspraak.

Wanneer moet je echt naar de fysiotherapeut?

Hoewel zeer begrijpelijk, kijken we bewegingsklachten vaak wel even aan. Dit is niet verstandig. Soms kan dat je lijf alleen maar verder de ellende in helpen. Zorg daarom dat je een afspraak maken niet uitstelt.

Als je een afspraak maakt bij een fysiotherapeut, krijg je direct een diagnose. Daardoor kun je ook gerichter handelen. Bovendien laat je hiermee zien dat je je klacht serieus neemt. Je moddert niet aan en dit bespaart je veel ellende in de toekomst.

Ons advies: maak direct een afspraak bij onze praktijk in Hilversum. Het verplicht je tot niets en bovendien doe je een beroep op een expert die je van de juiste tips en adviezen kan voorzien.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top