headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Behandeling Carpaal tunnel syndroom

Het begint met een tintelend en verdovend gevoel in je duim en wijsvinger. Dat het pijn doet, is nog wel te overzien. Het is veel erger dat je je kracht kwijtraakt. Soms vallen er zomaar dingen uit je handen.

Wat jij voelt

Verdoving van je hand

Je hebt voortdurend het gevoel dat je hand slaapt. Vooral ’s nachts steekt het de kop op. Bovendien merk je dat het erger wordt als je iets onderneemt en je hand gebruikt.

Minder kracht in je hand

Je hebt al meerdere keren iets uit je handen laten vallen. Dat is toch een naar idee, nietwaar? Bovendien maakt dit je hartstikke onzeker als je een bakje koffie of thee wilt drinken.

Wat je wilt

Je wilt je hand terug

Je wilt niet alleen het gevoel, maar ook de kracht in je hand terug. Probleemloos kunnen swipen, lezen of koken, zonder dat je bang hoeft te zijn iets te laten vallen.

Je wilt je rust terug

Fijn en rustig kunnen slapen, zonder dat je midden in de nacht wakker wordt van een tintelende en pijnlijke hand.

Carpaal Tunnel Syndroom in het kort

  • De carpale tunnel kun je ook wel zien als een kanaaltje dat is gemaakt van pezen en botjes. Het is het uiteinde van een zenuw die door je arm loopt en bij je pols doorloopt naar je hand.
  • Dit kanaal is erg belangrijk, want er lopen pezen doorheen die ervoor zorgen dat je probleemloos je vingers kunt bewegen.
  • De zenuw die hier aanwezig is, wordt ook wel de softy van het gezelschap genoemd. De zenuw is niet alleen zacht, maar ook gevoelig voor druk.
  • Kamp je met een carpaal tunnel syndroom? Dan betekent dit dat de zenuw knel zit.

Hoe wij je gaan helpen

Bij Fysiotherapeut Hilversum richten we ons op een polsbehandeling. Deze bestaat niet alleen uit rekoefeningen, maar we doen ook aan krachttraining. Soms maken we ook gebruik van shockwave therapie. Een programma dat we samenstellen om jouw klachten te behandelen, stemmen we zoveel mogelijk af op jouw werk- en levensstijl.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top