headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Professionele hulp bij het herstel van je nekklachten

Je hebt niet alleen hoofdpijn, maar vooral ook moeite met het draaien van je hoofd. Dit heeft invloed op autorijden, werken en zelfs ontspannen op de bank zitten is vrij lastig. Je nek is een enge plek in je lijf om je onzeker over te voelen. Het is geen prettig idee als je last hebt van je nek…

Wat je voelt

Je hebt niet alleen hoofdpijn, maar ook pijn in de spieren van je nek

Nekpijn is een veeleisende pijn. Al je aandacht wordt er door opgeslokt. Natuurlijk doe er van alles aan om de pijn te verlichten. Masseren, pijnstillers, spierverslappers, kersenpittenkussen en nog.

Je kunt je moeilijk concentreren

Alles gaat zwaar, zelfs denken voelt vermoeiend. Het is onmogelijk om je aandacht er bij te houden. Hoogstwaarschijnlijk gaat slapen ook veel lastiger.

Je bent onzeker en alert

Terecht dat je dit voelt! Het gaat tenslotte toch om je nek. Normaal gesproken sta je er misschien niet zo bij stil, maar nu je er last van hebt, ben je er jezelf bewust van dat het verstandig is om voorzichtig aan te doen.

Wat je wilt

Je wilt dat de pijn zo snel mogelijk weggaat én dat je moeiteloos weer kunt bewegen met je nek

Het is het enige waar je aan denkt: dat de nekpijn stopt. Het is een slopende pijn en juist daarom is het belangrijk dit zo snel mogelijk aan te pakken.

Je wil je zeker voelen over je nek

Je voelt je kwetsbaar vanwege de pijn in je nek. Je hele leven stel je er toch een beetje op in. Voordat je het weet, komt het weer terug…

Je wilt weer aanwezig zijn

Als je last hebt van nekpijn, ben je er stiekem altijd mee bezig. Het maakt daarin niet uit wat je aan het doen bent. Daarom wil je er weer helemaal bij zijn!

Nekpijn in het kort

  • Je bent niet alleen als het gaat om nekklachten: 1 op de 5 Nederlanders heeft namelijk minstens 1 dag in de week hoofdpijn. Bizar, nietwaar?
  • Nekpijn kan veroorzaakt worden door allerlei factoren. Een verkeerde beweging, stress, constant dezelfde houding aannemen of eindeloos met je smartphone bezig zijn. Soms zijn er ook aantoonbare aanleidingen: hernia of reuma bijvoorbeeld.
  • Als je last hebt van nekpijn, wil je zo weinig mogelijk bewegen. Logisch, want dit doet het minste pijn. Toch is het beter om te blijven bewegen. Doe het echter vooral rustig aan en probeer ontspannen te bewegen.
  • Als het kan: laat je masseren door een professional!

 

Hoe Fysiotherapeut Hilversum je gaat helpen

Pijnbestrijding maakt een belangrijk onderdeel uit van onze behandeling. Helaas kun je zelf niet zoveel doen aan nekpijn. Je krijgt wat oefeningen van ons mee en daarnaast geven wij je veel adviezen, tips en eventuele aanpassingen aangereikt. Vaak gaan we ook aan de slag met manuele therapie, dry needling of gewoon massage. Maak daarom die afspraak!

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top