headerimage

Heb je last van Polsklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Polsklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Zorgvuldig herstel van een polsblessure

Zodra jij je hand beweegt, voel je de pijn. Het straalt uit vanuit je pols naar je vingers. Soms treft de pijn door naar je ellenboog. Wat voor activiteit je ook doet, alles gaat moeizaam en doet zeer.

Wat jij voelt

Een blijvende pijn

Of je je pols nu draait of kracht zet, elke beweging doet pijn. Maar niet alleen als je in beweging bent heb je last van je pols, juist ook in rusttoestand.

Pijnverlichting helpt tijdelijk

Wat je ook probeert om de pijn tegen te gaan, het biedt slechts een tijdelijke oplossing. Een koud kompres, het innemen van pijnstillers of het masseren van je pols, het lijkt allemaal niets op te lossen.

Wat je wilt

Je wilt dat de pijn vertrekt

Juist nu kom je tot de ontdekking dat je bijna alles met je handen doet. Daarom kost ook enkele handeling je nu veel moeite. Of het nu om koken, typen of een spelletje spelen gaat, alles doet pijn.

Je wilt geen oplapbeurt

Je wilt niet over een tijdje weer met hetzelfde probleem geconfronteerd worden. Je wilt weten waarom je dit nu hebt en wat je kunt doen om herhaling te voorkomen. Zorgvuldig herstellen dankzij de juiste oefeningen, dat is wat je wilt.

Polsklachten in het kort

  • Je kunt je voorstellen dat je hond vol zit met allerlei botten, banden, pezen en spieren. Je kunt namelijk ongelofelijk veel bewegingen maken met je hand. Eigenlijk is je hand best complex en als het misgaat, is het belangrijk om te werken aan een zorgvuldig herstel.
  • Een polsklacht die veel voorkomt, is het Carpaal Tunnel Syndroom.
  • Andere klachten die refereren aan polsklachten, zijn bijvoorbeeld een polsbreuk of verstuiking na een onverwachte val.

Hoe wij je gaan helpen

Het is belangrijk om altijd eerst een periode van rust in acht te nemen. Vervolgens kunnen we aan de slag met het soepel maken en op kracht brengen van je polsgewricht.

We kunnen hiervoor gebruikmaken van massage. Dit doen we om de doorbloeding te verbeteren en je spieren losser te maken. Rekoefeningen zorgen ervoor om de beweeglijkheid in je pols weer terug te krijgen.

Kun je je pols weer vrij bewegen en neemt ook je kracht weer toe? Dan gaan we met krachttraining aan de slag. Natuurlijk krijg je van ons oefeningen mee om hier ook in de toekomst je voordeel mee te behalen.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top