headerimage

Heb je last van Knieklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Knieklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Succesvol herstellen van een knieblessure

Je knie kreeg een flinke oplawaai en dat ging gepaard met veel pijn en de nodige gevolgen. Je kunt amper nog lopen.

Wat jij voelt

Pijn bij het bewegen

Je wordt er helemaal nerveus van. Je kunt haast niet meer bewegen. Zowel bij het rechthouden als het krommen van je been, voel je pijn. De pijn is constant aanwezig.

Je kunt moeilijk bewegen

Bewegen gaat lastig vanwege de pijn. Toch lijkt ook je knie zelf je in alles tegen te houden. Het lijkt er net op alsof je knie zich tegen iets wenst te beschermen…

Wat je wilt

Je wilt weer sterk worden

Logisch dat je zo snel mogelijk van de pijn af wilt. Maar natuurlijk wil je ook je kracht weer terug. De blessure is zo gemakkelijk ontstaan en dat wil je niet meer. Je zoekt naar een manier om dit in de toekomst te voorkomen.

Knie in het kort

  • De knie is een bijzonder onderdeel van je lichaam. Vaak krijgt het de nodige klappen te verwerken. Niet alleen traplopen kan belastend zijn, ook tijdens het sporten komt je knie volop in actie.
  • Kamp je met een knieblessure? De blessure lijkt mee te vallen als je je been nog kunt strekken en je er de volgende dag met je volle gewicht op kan leunen.
  • Is de pijn heel heftig en krijg je binnen een half uur een dikke knie? Laat dan een arts of andere specialist naar je knie kijken. Belangrijk is dat jij zorgt voor voldoende verkoeling bij je knie. Dit kan met ijs.
  • Veel knieklachten ontstaan door overbelasting. Door teveel van je knie te vragen, is het logisch dat je pijnklachten krijgt.

Hoe wij je gaan helpen

De knie is een complex iets waardoor er ook talloze soorten klachten zijn. Dit varieert van artrose tot bijvoorbeeld een gescheurde meniscus. Daarom is het belangrijk een goede diagnose te stellen. We kunnen hiervoor gebruikmaken van echografie. Aan de hand van een heldere diagnose kunnen wij je een goed behandelplan aanbieden waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Samen met jou gaan we werken aan soepele en stevige spieren. Natuurlijk krijg je van ons adviezen mee hoe je klachten in de toekomst kunt voorkomen.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top