headerimage

Zoek je goede Sportfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Sportfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Sportfysiotherapie in Hilversum

Als sporter je prestaties verbeteren en blessures vakkundig laten herstellen en voorkomen. Daar helpt sportfysiotherapie bij.

Een specialist voor sporters

Sportfysiotherapie is een specialisme. Deze vorm van fysiotherapie heeft onder ander de:

  • Het verbetert je houding en beweging tijdens sportactiviteiten. Het verhoogt de prestaties en het voorkomt ook nog eens blessures.
  • Geblesseerd geraakt? Sportfysiotherapie helpt je om zorgvuldig te herstellen na een blessure.
  • Het kan ook een bijdrage leveren aan grote sportprestaties. Denk bijvoorbeeld een het lopen van een marathon of het meedoen aan een grote wedstrijd.

Je doelen bereiken met sportfysiotherapie

Een sporters-mind wordt door een expert en ervaringsdeskundige goed begrepen. Je wilt tenslotte sneller, beter en hogerop. Je bent volop gedreven om ervoor te gaan.

De discipline waarover je beschikt is bewonderingswaardig. Rustig is niet jouw sterke kant. Toch weet je ook dat het soms nodig is voor een beter herstel.

Juist daarom doe je een beroep op een sportfysiotherapeut. Deze houdt je aan een strak (oefen)schema, leert je om voldoende te rusten en met beleid zaken weer op te pakken.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top