headerimage

Heb je last van Rugpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Hilversum. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Rugpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830630 WhatsApp

Snel en zorgvuldig herstel van je rugklachten

Rugklachten zijn slopend. Zelfs als je slechts kampt met lichte rugpijn. Het is een pijn die nooit helemaal lijkt te verdwijnen. Je leven wordt er helaas voortdurend door bepaald…

Jouw rugklachten

Veel pijn

Hoewel dit per dag kan verschillen, is rugpijn nooit helemaal weg. Het beïnvloedt je dagelijkse activiteiten. Bovendien ben je sneller moe en eerder geprikkeld. Het verlichten van de pijn gaat helaas steeds lastiger.

Moeizame bewegingen

Bewegen gaat veel lastiger dan voorheen. Je lichaam geeft duidelijk zijn grenzen aan. Bepaalde bewegingen maken gaat eigenlijk niet meer. De pijn is te veel en te heftig.

Gesloopt lichaam

Je rug wordt ook wel het centrum van je lichaam genoemd. Als je hier pijn hebt, dan zijn je mogelijkheden beperkt. Dingen die normaal gesproken geen probleem zijn, kosten je nu ongelofelijk veel moeite.

Wat wil jij?

Een einde aan je rugpijn

Natuurlijk, dat is hartstikke logisch. Pijnstillers slikken en wat oefeningen helpen een beetje, maar niet volledig. De oorzaak dient daarom goed te worden aangepakt door een specialist.

Alledaagse dingen probleemloos uitvoeren

Of het nu gaat om de zorg voor je kinderen, werkzaamheden uitvoeren op de werkvloer of sporten: je wilt je oude leven terug, je mist je gezondheid!

Nieuwe energie krijgen

Je was er niet van op de hoogte dat rugpijn zo uitputtend kon voelen. Liever heb je aan het einde van de dag nog wat energie over in plaats van dat je niets meer kunt.

Hoe ziet rugpijn er uit?

  • Je rug bestaat uit een massa spieren en kleine gewrichtjes. Pijn in de rug kan verschillende soorten klachten veroorzaken. Juist daarom doe je er goed aan een specialist te bezoeken.
  • Rugpijn is een klacht die veel voorkomt. Ruim 8 op de 10 mensen hebben er weleens mee te maken. Er is al veel onderzoek naar gedaan en daarom kunnen wij je een breed aanbod aan behandelmethoden aanbieden. Jouw rugpijn kunnen we dus doelgericht aanpakken.
  • Soms is de oorzaak van rugpijn direct bekend. Dit is het geval bij een ontsteking, hernia of een wervelfractuur.
  • In de praktijk is de oorzaak van rugpijn echter ook heel vaak niet bekend. Wel zien we een combinatie van een drietal factoren. We kijken naar je lichaam, je werkzaamheden en hoe sportief je bent.
  • De oorzaak van rugpijn is natuurlijk geen vereiste voor een goede behandeling door onze fysiotherapeut. Als jij weet wat er speelt en voelt, kunnen wij je het beste helpen en een effectief behandelplan voor je opstellen.

Wat gaan we bij Fysiotherapeut Hilversum voor je doen?

Wij bieden je een programma op maat aan. Je krijgt informatie over jouw rugpijn en hoe deze is ontstaan.

Natuurlijk brengen we ook advies uit over je lichaamshouding, hoe je pauzes inlast op je werk en wat je kunt doen om je beter voor te bereiden op sportieve activiteiten. Alles wordt afgestemd op jouw mogelijkheden. Je kunt te allen tijde rekenen op onze ondersteuning en expertise!

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top